/ Mitt liv /

Haaappyyy!!

Har länge varit inne på att hoppa av skolan pga rätt många anledningar & en utav dem är att jag inte tyckte media var lika kul som förväntat. För mig var det mer ett fritidsintresse. Jag kände inte att jag lärde mig något nytt, redan från början var det allt för mycket basic, för min del. Men då finns det ju folk som inte har hållt på så mycket med kamera osv & jag tror att de skulle passa mycket bättre där. Dock finns det personer som kan väldigt mycket om media också som vill gå linjen ändå, men icket jag! har iallafall kommit fram till ett beslut att jag ska börja på Naturbruks med inriktning häst & hoppas att detta är rätt linje för mig!

Eftersom jag tyckte att det var för mycker basic hela läsåret insåg jag snabbt att jag inte tyckte media var lika kul som förväntat, utan att det var mer ett fritidsintresse & det är det fortfarande, dock inte lika mycket som förut. 
En annan anledning till varför är för att jag varit hästintresserad enda sen jag var väldigt liten. Har ridit både på fritiden & på ridskola & jag har tyckt att hästar är både en hobby & ett arbete (skola för min del, än så länge). 

På Naturbruks som jag började på nu idag finns det en "djurlinje". Där ingår häst & hund, dock har de tagit bort hund för min del, även en till tjej som går häst i samma klass som mig. Vi har endast hästinriktat & kommer vara på praktiker där hästar är med i bilden, lektioner om just häst & mycket andra djur & även två ridlektioner per vecka. Känns iallafall som att detta kommer bli bra! :D